Wednesday, June 9, 2021

WW : RINDU KEDAI MAMAK


34 comments:

  1. Kopi o pekat ni minum time hujan memang best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di Melaka pagi tadi hujan lebat.. Sejuk je bumi Melaka. Saya suka minum belakang rumah tadi pun ditemani bunyi-bunyian katak yang terus memanggil hujan.

      Delete
  2. kedai mamak area rumah saya bukak. Boleh g ngeteh hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedai mamak memang buka, tapi bungkus saja, tak boleh melepak. Haha

      Delete
  3. Replies
    1. Kopi o memang sedap diminum begitu sahaja. Hehe

      Delete
  4. rindu nak dine in semua restaurant :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah.. kalau kerja, nak cari kedai yang buka pun susah.

      Delete
  5. akak suka tose kedai mamak
    boleh je tapau tp tak bestkan, nk duduk mkn situ panas2 dgn air barli suam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi saya tak makan tosey.. Biasa kat mamak makan roti canai je.

      Delete
  6. Adoi.. lama tak lepak kedai.. minum-minum dan makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. Saya kadang-kadang lepak dengan kawan-kawan. Tapi sekarang dah tak boleh.

      Delete
  7. Kita pun rindu jugak! Nescafe tarik satu!

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Haha.. Orang lelaki sahaja yang tahu. Hihi

      Delete
  9. Haha saya tidak rindu. Boleh buat sendiri air.

    ReplyDelete
  10. Semalam baru order nasi goreng ayam mamak foodpanda kan aje

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Saya jarang minum teh tarik. Kalau teringin saja baru order.

      Delete
  12. ekceli nak bkn nak minum sgt teh tarik nya cuma feel nak melepak kedai mamak je yg lebih ehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu betul.. Tapi sekali lepak, 2 cawan juga yang habis.

      Delete
  13. Saya salah seorang yang pangkah kedai mamak siap siap. Tak lepak mamak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya, tajuk je macam tu. Sebab mengopi biasanya dikaitkan dengan kedai mamak. Kaki biasa lepak di kedai biasa je.

      Delete
  14. sama la fairus. baru smlm berborak dgn member opis haha

    ReplyDelete
  15. Tambah duduk penang lg rinduuuu

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.