Wednesday, June 16, 2021

WW : MAT BUNGA


36 comments:

  1. Cantik bunga ni . Lagi banyak dia kembang lagi cantik . Mudah idup pulak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. mudah hidup. Cucuk di pasu atau tanah. Insyallah hidup dan menjalar.

      Delete
  2. Lawa macro lens. Shoot guna phone apa ni?

    ReplyDelete
  3. Bunga kat rumah encik fairus ke tu? Pandai amik gambar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. di rumah saya. Saya bukan pro ambil gambar, cuma saya minat.

      Delete
  4. Replies
    1. Mana datangnya kayangan.. Biasa-biasa je.ampu milik walaupun marhaen.

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

      Delete
  7. Rasanya ini spesies bunga raya. Teringat zaman sekolah dahulu, cikgu suruh lukis bunga raya. Mesti ada 5 kelopak bermaksud ada 5 rukun negara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti pulak puan.. tapi bunga ni kecil saja. Bunga raya besau.

      Delete
  8. Cantiknya! Pandai awak ambil gambar!

    ReplyDelete
  9. Cantik...species bunga raya kan?

    ReplyDelete
  10. Bunganya cantik... gambar bunga tu pun cantik :)

    ReplyDelete
  11. bunga apa ni.. cantik la gambar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak...saya kena cari nama dia ni, ramai dah bertanya..

      Delete
  12. Mat bunga utk isteri apa salahnya hehe

    ReplyDelete
  13. Bunga apakah? Cantik bunga dan gambarnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak pasti nama bunga ni. Cuba Google, tak jumpa pula.

      Delete
  14. Replies
    1. Ya. Tapi itu close up, sebenarnya bunga ni kecil saja.

      Delete

Komen saja... Jangan segan-segan.