Saturday, July 3, 2021

GIVEAWAY AKU DAN KAMU

Sehari dua ni apabila berjalan-jalan di blog rakan blogger, terlihat satu giveaway yang dianjurkan oleh blogger As Samsudin. Jadi, bola sudah ada kelapangan ni, saya rasa elok kiranya saya sertai juga. Lagi pun saya kekurangan idea untuk menulis. 



Jadi, marilah sama-sama kita memeriahkan giveaway ini. Dikhabarkan, giveaway ini diadakan sempena ulangtahun perkahwinan As Samsudin dan suaminya Aliff iaitu jatuh pada bulan Julai ini. 

Jika ingin sertai, sila klik di gambar di atas untuk mengetahui syarat-syarat yang telah ditetapkan. Jangan risau, mudah saja syarat-syaratnya.

Buat As Samsudin dan suami #asaliff saya ingin merakamkan selamat ulang tahun perkahwinan kalian berdua, semoga 'masjid" yang didirikan ini terus kukuh dan kekal hingga ke akhirnya. Segala kesenangan, kepayahan, keseronokan dan kesedihan perlulah dikongsi bersama dan jadikan ia sebagai ujian dalam berumahtangga. 

83 comments:

  1. good luck and all the best tuan

    ReplyDelete
  2. Semoga bertuah untuk menang.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen & all the best Fairus.

    ReplyDelete
  4. done join!
    selamat bergiveaway!

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen..good luck!!

    ReplyDelete
  6. Selamat bergiveaway. Selamat ulang tahun perkahwinan buat penganjur. Semoga ada rezeki terselit dalam giveaway ni. Aaaminn...

    ReplyDelete
  7. Semoga ada rezeki utk awak bro..ambooi ucapan tu punya la syahdu

    ReplyDelete
  8. semoga murah rezekinya tuan.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Terima kasih fairus atas ucapan dan doa. Ya, insyaAllah segala ujian akan diharungi dengan tabah. InsyaAllah, amin...

    Terima kasih juga sudi join fairus. All the best ya :)

    ReplyDelete
  10. Good luck, encik fairus. Semoga ada rezeki untuk menang.

    ReplyDelete
  11. Good luck...

    https://eyma0913.blogspot.com/2021/07/jom-subscribe-eyma-balkish-youtube.html

    ReplyDelete
  12. Semoga bertuah. Saya tak sempat nak join GA dan segmen. Harap ada masa lepas ni.

    ReplyDelete
  13. Best of luck, Encik Fairus... Semoga ada rezeki untuk encik..

    ReplyDelete
  14. All the Best hee :) Ika datang dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  15. Berjaya juga join sebelum tarikh tutup hehe

    ReplyDelete
  16. All the best..SA pun dah join dah...

    ReplyDelete
  17. dah ada dlm draft ni.
    lom sempat publish!

    ReplyDelete
  18. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
  19. salam blogwalking dri giveaway yg sama.Good luck !

    ReplyDelete
  20. Jemput join giveaway Tarot
    https://tarotthefool.blogspot.com/2021/07/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Jika kelapangan, saya sertai..

      Delete
  21. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.