Wednesday, March 9, 2022

WW : Telur Masin

 


60 comments:

  1. Sedap ni .kalau makan nasi kerabu wajib ada telur masin sebagai pelengkap

    ReplyDelete
  2. SA suka!! Nanti 25hb nak pi Melaka lagi .bleh la beli stock telur masin plak

    ReplyDelete
  3. sedap nih...mkn dgn bubur nasi..

    ReplyDelete
  4. Sedap dimakan bersama lauk asam pedas dan nasi putih ataupun bubur nasi..

    ReplyDelete
  5. Sedap dibuat acar telur masin. Sedap makan dengan bubur.

    ReplyDelete
  6. Tengok telur masin rasa macam lama tak membeli telur masin. Suka telur masin letak dalam nasi kerabu.

    ReplyDelete
  7. suka sangat he hee
    ni nak puasa kena beli , utk sahur bg ada selera
    arwah mak suka buat goreng hancur time makan sahur tu

    ReplyDelete
  8. Kalau time lunch nampak telor masin mesti ambil sekali

    ReplyDelete
  9. Petanda bulan puasa makin hampir. ­čść

    ReplyDelete
  10. Kena dengan asam pedas, nasi panas2.. peh syahdu!

    ReplyDelete
  11. fuh sedap ni kalau makan dengan sambal!

    ReplyDelete
  12. tu dia..telur masin..makan dengan ayam penyet best ni

    ReplyDelete
  13. Sedapnya makan telur masin nak nak yang kuning tuuuuu!

    ReplyDelete
  14. Cantik warna kuning telur masin tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada edit sedikit warna tu.. tak asli sangat warna tu.

      Delete
  15. wow...sungguh mneyelerakan

    makan dengan nasi yang panas-panas

    ReplyDelete
  16. favourite mama ni fairus. buat pembuka selera

    ReplyDelete
  17. suka mkn telur masin dgn nasi kerabu...

    ReplyDelete
  18. kalau makan dgn nasi panas sedap ni

    ReplyDelete
  19. dap ni...but saya makan yg putih je.. he he he..

    ReplyDelete
  20. Paling suka yang bahagian kuning tu. Hu3
    Dedulu rajin berebut dengan adik-adik.
    Sekarang dah besar panjang, berebut dengan laki pulak.Ha3.

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. Semua orang suka. Bebudak je belum rasa nak suka lagi.. haha

      Delete
  22. Saya suka yang kuning sahaja. Putih tu cuit-cuit je :)

    ReplyDelete
  23. Nampak sedap telur masin tu, kalau buat prawn butter salted egg memang makan nasi bertambah-tambah ni...

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.