Wednesday, June 2, 2021

WW : SUNYI SEPI


41 comments:

  1. Ini baring tengah jalan pun takpe.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Pelancongan dah mati.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”

      Delete
  3. sunyi sepi
    suka suasana sunyi sepi skali skala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul... Sebelum ni memang sangat meriah. Lebih-lebih lagi di hujung minggu. Ramai pelancong dari dalam dan luar negara.

      Delete
  4. lama da tak buat ww..bila la dunia nak kembali pulih..sekarang sunyi sepi semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah.. dulu dari tingkat 4 ni saya sudah dengar kemeriahan lagu-lagu yang dimainkan oleh pengayuh beca.

      Delete
  5. Haha selain takut dijangkiti..takut kena kompaun sama

    ReplyDelete
  6. Sektor pelancongan terjejas teruk terutama semasa total lockdown ni

    ReplyDelete
  7. dekat sini pun sunyi jer jalan... org takut kena kompaun tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baguslah duduk rumah. Tempat pelancongan pun tutup.

      Delete
  8. uish, jarang dapat moment mcm ni. tenang n aman je rasa.

    ReplyDelete
  9. hehe sunyi takde orang..hope cepatlah covid habis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga-moga.. 🀲🏼🀲🏼

      Delete
  10. Replies
    1. Sektor Pelancongan yang banyak terjejas.

      Delete
  11. Replies
    1. Insyaallah.. 🀲🏼🀲🏼

      Delete
  12. wah pejabat dekat dengan tempat replika kapal terbang tu ka

    ReplyDelete
  13. Terakhir sampai sini pada tahun 2015. Sempat naik Menara Taming Sari dan naik bas yang masuk sungai tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama dah tu. Lepas covid jangan lupa datang sekali lagi.

      Delete
  14. Ni buat photo shoot mesti takde yang kacau. Tapi kalau kena tahan polis tak dapek la tolong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. orang tak kacau tapi polis kacau sebab sebelah tu Aje balai polis.. huhi

      Delete
  15. Sunyi sepi. Kalau tidak ramai org kt sini

    ReplyDelete
  16. Banyak tempat semakin sunyi.. Tak ada lagi dah kemeriahan..

    ReplyDelete
  17. Banyak tempat sunyi sepi sekarang ni. tak sabar nak bebas boleh kesana kesini.

    ReplyDelete
  18. Melaka. Fairus dok Melaka?
    sama la kita.
    lama x jejak banda hilir tu. PKP da setahun lebih, so more than 2 years la kot. weekend nak ke sana, malas. trafik jam nyer berat! paling jauh lajak ke aeon bandaraya aje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, Melaka. Ambil gambar di pejabat le tu.. hihi

      Delete

Komen saja... Jangan segan-segan.