Friday, September 10, 2021

Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

Sudah beberapa hari aku melihat giveaway ini berlegar-legar di dalam blog-blog yang sering aku kunjungi. Hari ini (10 September 2021) merupakan hari terakhir giveaway ini diadakan. Jadi aku ambil kesempatan ini untuk menyertai bagi memeriahkan lagi giveaway yang dibuat oleh rakan blogger.

Jika kalian masih belum sertai giveaway ini, mari turut sertainya dengan klik gambar di bawah ini. 



Kepada yang ingin menyertai giveaway ini, sila patuhi syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog busyratakiyudin (sudah)

2. Like facebook page Y.ra Printing (sudah)

3. Buat 1 entri "Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100" (sudah)

4. Copy & paste banner di atas dan link kan ke entri ini (sudah)

5. Dalam entri tersebut, nyatakan 1 entri lain yang korang suka dalam blog busyra (sudah)

Oleh kerana aku gemar puisi, aku suka akan entri puisi ini yang bertajuk Tegang. Selain itu, aku juga suka cetak-cetak baju, jadi aku turut suka akan entri Tempah T-shirt Printing - Sehelai Pun Boleh! 

6. Komen link penyertaan korang di ruangan komen (sudah)

29 comments:

  1. Semoga ada rezeki dalam giveaway ni :)

    ReplyDelete
  2. Selamat maju jaya. Semoga menang GA ini nanti. In Shaa Allah...

    ReplyDelete
  3. selamat ber GA fairus, semoga ada rezeki

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

    ReplyDelete
  5. selanat bersegmen bro...

    moga semuanya hapyy dan sukses

    ReplyDelete
  6. takdak rezeki fairus heheee ^_^
    pemenang dah announce tu..

    ReplyDelete
  7. Good luck. Moga ada rezekinya.

    ReplyDelete
  8. Terima kasih semua atas ucapannya.. Dah tak menang.. hihi.

    ReplyDelete
  9. Pemenang dah diumumkan. Tak ada rezeki kita. Insya-Allah, ada rezeki dalam GA lain pula :)

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.