Sunday, September 5, 2021

Surprise Giveaway By Aienienka

Lama juga tak sertai giveaway. Kebetulan sedang berblogwalking, terperasan beberapa giveaway yang disertai oleh rakan-rakan bloggers. Jadi aku fikir, elok juga aku sertai tanda menyokong usaha para bloggers yang mengadakan giveaway. Matlamat utama aku bukanlah nak menang sangat, cuma nak memeriahkan saja disamping dapat juga membuat entri tatkala tiada idea untuk menulis.

Jadi, kali ini aku sertai giveaway yang dianjurkan dari blog aienienka.com. Sebenarnya ini kali pertama aku menjumpai blognya. Bagus juga ada program giveaway sebegini, secara tak langsung dapat mempromosikan sesebuah blog.

Sekiranya kalian ingin menyertai giveaway ini, sila klik pada gambar di bawah ini untuk mengetahui syarat-syaratnya.



Nak dijadikan cerita, aku pernah menerima beberapa hadiah best surprise. Antara best surprise yang pernah aku terima ialah sebuah motorsikal Honda PCX pemberian isteri pada Oktober 2020. Pada tahun 2021 juga aku menerima sebuah lagi hadiah surprise juga dari isteri iaitu sebuah laptop HP Pavilion merupakan hadiah sempena hari kelahiran. 

Sebelum-sebelum ini juga telah banyak hadiah yang telah aku terima khususnya dari isteri. Aku juga serupa isteri, sering juga memberi hadiah surprise kepadanya. 

32 comments:

  1. Good luck!

    Seronok kan dapat surprise hadiah, tak kisah apa nilainya.

    ReplyDelete
  2. lama jugak tak join GA.. nak join jugak la hehe

    ReplyDelete
  3. seronok betul la saling berbahagi hadiah..

    mesti best sangat kan

    ReplyDelete
  4. goodluck ye. mama baru sempat join semalam

    ReplyDelete
  5. Seronok kan bila dapat hadiah hehehe, apa apa punnnn goodluck and all the best!

    ReplyDelete
  6. Good luck. Saya pun suka bila join GA blog kita tak pernah singgah. Boleh luaskan circle

    ReplyDelete
  7. Fuh, seronok berbagi hadiah laki bini mcam ni.

    Hehe Aien pun first time jumpa blog Fairus. All the best for GA. ^^

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat surprise motor tu. Apapun semoga berjaya dapat hadiah dari Aien pulak menang giveaway ni. Aaaminn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu memang saya tak sangka.. Motor sampai dengan lori.. Hehe

      Delete
  9. Seronok hadiah kejutan yang dapat.
    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  10. Seronoknya bila suami isteri saling beri hadiah. Romantik!!!

    Btw, good luck!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa-biasa je.. Nak kata romantik sangat, takde jugak.. Haha

      Delete
  11. Good luck. Moga ada hasilnya.

    ReplyDelete
  12. Semoga berjaya. Lama dah tak join giveaway.

    ReplyDelete
  13. Surprise depa bukan kaleng2. Macam saya menang motor gituuuu hehehe

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  14. Salam singgah daripada giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki..Semoga murah rezeki encik sekeluarga especially isteri encik.. hihihi

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.