Wednesday, September 1, 2021

WW : Matahari Terbenam


41 comments:

  1. Subhanallah . Cantik . Ccl pun suka tengok pemandangan matahari terbenam . Memang sangat cantik

    ReplyDelete
  2. Suka tengokkk time matahari terbit dengan terbenammm.

    ReplyDelete
  3. kurang suka waktu ni. sebab hato mudah rasa sayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak, apesal pulak tu.. Petang-petang tak baik tidur.. Hehe

      Delete
  4. SubhanAllah.. Indah dan tenangnya..

    ReplyDelete
  5. Subhanallah...reflection for both side...kudosss...

    ReplyDelete
  6. Masya-Allah..cantik swastamita ciptaan Allah maha agung.
    Rindu nak tengok sunset dari wide angle view.

    ReplyDelete
  7. indah permandangan. kat mane tu?

    ReplyDelete
  8. Dalam quran pun ada ilmu Sains. Memang sebaik-baik kitab tinggalan Rasulullah saw untuk umatnya

    ReplyDelete
  9. Cantiknya pemandangan itu. Mengingatkan kita kpd kebesaran Allah...

    ReplyDelete
  10. Ambil gambar sendiri kan...cantiknya...dah pro dah tu...

    ReplyDelete
  11. cantiknya.. mama mmg suka tgk sunset tepi pantai.. rindunya nak pi pantai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Masih belum berkesempatan untuk mengambil gambar di tepi pantai.. Lama nau PKP ni..

      Delete
  12. Subhanallah..pertukaran malam & siang..

    ReplyDelete
  13. Maha Suci Allah yang menjadikan alam dengan ciptaan-Nya yang tiada bandingannya.

    ReplyDelete
  14. Hampir setiap petang saya suka merenung luar menyaksikan matahari terbenam. Perubahan warna langit yang sangat membahagiakan. Tak pernah sekali pun rasa jemu. Segala puji bagi Allah yang menciptakan segalanya.

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.