Monday, September 20, 2021

Giveaway by Shida Radzuan


 
Dengan masa yang ada ini, aku meluangkan sedikit masa untuk menyertai giveaway yang dianjurkan oleh blogger Shida Radzuan. Kepada rakan-rakan blogger yang lain, jom kita memeriahkan giveaway ini sebagai tanda sokongan kepada rakan-rakan blogger yang lain. Sekiranya ingin sertai, sila klik pada gambar di atas untuk mengetahui syarat-syarat yang telah ditetapkan.

Antara syarat-syaratnya :

1. Buat satu post entri bertajuk : Giveaway by Shida Radzuan (sudah)

2. Follow Socmed shida : Blog + Facebook + Instagram + Twitter (sudah kecuali Twitter sebab tiada)

3. Letak banner giveaway dan backlink kan ke entri giveaway (sudah)

4. Cerita sikit dalam entri : Apa yang korang suka tentang blog Shida

"Blog Shida Radzuan merupakan sebuah blog yang berinformasi sama ada perihal dunia blog, tips-tips dan maklumat-maklumat semasa. Gaya penyampaian dan penggunaan ayat dan perkataan yang baik. Apa yang paling suka ialah blog aku tersenarai dalam bloglist beliau dan kami saling meninggalkan komen di blog masing-masing."

5. Selesai semua, publish dan submit link entri ke ruangan komen entri ini. (sudah)

34 comments:

  1. selamat maju jaya. semoga menang lagi. Aamiin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanda sokongan je bang.. Nak menang tu tak berharap sangat..

      Delete
  2. goodluck fairus semoga ada rezeki

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Adoyai uncle ni. Saya tak mengharapkan hadiah tu.. lebih kepada memberi sokongan je dan buat tambah-tambah entri sementara tiada idea nak menulis.

      Delete
  4. Terima kasih Fairus sudi join GA shida :)
    Good Luck ya!

    Terima kasih juga sudi menjadi rakan blogger saya dan masukkan saya dlm bloglist fairus!
    semoga maju jaya dalam dunia blogging encik fairus!

    ReplyDelete
  5. Ziarah dan follow dari segmen yg sama. Semoga berjaya :D

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya. 👍👍👍

    ReplyDelete
  7. Semoga ada rezeki dalam giveaway Shida. Aamin...

    ReplyDelete
  8. Jalan-jalan dari giveaway yang sama. semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya. Saya pun sudah sertai.

    ReplyDelete
  10. Salam singgah dari giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki untuk semua peserta...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  11. Best of luck Fairus..salam kenal dari Ammi

    ReplyDelete
  12. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    ReplyDelete
  13. Goodluck. Ika datang dari giveaway yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  14. selamat berjaya. sy pun join jg hehehe

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.