Wednesday, July 7, 2021

WW : BUKAN DURIAN RAUB





64 comments:

  1. Besar besar isi durian ni, puas hati kalau makan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. Ini durian kampung saja, tulang jual tu beritahu la. Tapi isinya kuning dan sedap.

      Delete
  2. perghhhh
    lapaq pula tengok
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. Haah penuh satu pangsa. Isi pun kuning emas yang cantik.

    ReplyDelete
  4. Canteknya kejadian isi buah dia.. Ini mmg puas dimakan..

    ReplyDelete
  5. lawa isinya, penuh
    seulas dua dah cukup bg akak ni
    pokok arwah pak ada isi mcm ni, memang berebut menunghu jatuh ha haa 2 tqhun dah x dpt rasa nikmat mkn durian mcm dulu2

    ReplyDelete
  6. Cantiknya durian. Kuning. Sedap ni. :)

    ReplyDelete
  7. nak jugakkkkkk!!! sini belum musim lagi

    ReplyDelete
  8. Cantik amik gambar durian tu

    ReplyDelete
  9. Besar isinya. Suka yg jenis isi tebal biji kecik heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi ni bijinya besar juga. Durian kampung.. Tapi isi pun tebal.

      Delete
    2. Bagus tu dpt makan. Berbaloi beli

      Delete
  10. Cantik warna isi dia.. Memang mengancam..

    ReplyDelete
  11. Wah! Foto layak jual kat PhotoStock ni....

    ReplyDelete
  12. Cantik betul isi durian tu. Gambar pun cantik

    ReplyDelete
  13. Terliur tengok. Warna kuningnya cantik. Mesti rasa pun sedap

    ReplyDelete
  14. Cantik isi durian . Mesti manis berlemak kan ..terliur laa CCL tengok gambar tu

    ReplyDelete
  15. uwwaaaaaa sana sini tgk org rancak beli durian. sini takda lagi, kat area2 kampung mungkin ada tapi tu lah tak boleh merentas desa lagi

    ReplyDelete
  16. Cantik betul isi durian tu. Masih mneunggu dengan sabar musim durian di Borneo. Biasanya penghujung musim durian di Malaya, di tempat kami baru bermula.

    ReplyDelete
  17. comelnya ulas durian. malangnya abe kie x mkn durian...

    ReplyDelete
  18. wow, comel nampak durian tu..warna dan bentuknya..tapi saya bukan die hard fan (hantu) durian!..cukup seulas atau secalit untuk rasa..hehehehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang penting tahu rasa durian tu macam mana..

      Delete
  19. Mak oiii...ini entry bikin panas ni..dengan gambar lawa giler ha...

    ReplyDelete
  20. Warna yang menggoda.
    Durian Raub takde dah, pokok kena tebang..hehe

    ReplyDelete
  21. Wah best tengok durian tu!!!

    ReplyDelete
  22. menarik sngat warna diaa... singgah sini sekiranya tuan sudi exchange bloglist https://www.jiwarosak.com/2021/06/kemaskini-exchange-bloglist-blog.html

    ReplyDelete
  23. Wah, bukan main cantik paras rupa durian tu!

    ReplyDelete
  24. ha ha ha ha ha...
    bukan dulian laub ye :) ha ha ah ha...

    nampak sedap sgt tu.
    menarik! kalau pregnant ni, mahunya terus ngidam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya . Sedap. Lemak, pahit, manis disukai ramai.

      Delete
  25. tu dia.. kemain gebu lagi isi dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapat musang king, musang kong pun jadilah.. Haha

      Delete

Komen saja... Jangan segan-segan.