Sunday, July 18, 2021

SEGMEN RENEW BLOGLIST 2021

Sekarang nak menulis masih belum ada idea untuk menulis. Kebetulan rakan blogger ada membuat segmen, jadi saya turut meluangkan masa untuk menyertainya. Untung-untung nanti blog saya tersenarai dalam bloglist blogger Ika S nanti.



Kepada yang berminat untuk sertai, sila klik pada gambar di atas untuk maklumat lanjut dan syarat-syarat yang perlu diikuti. 

Buat Ika S, semoga segmen kamu ini mendapat penyertaan yang menggalakkan. Apa lagi, jom sama-sama kita memeriahkan segmen ini.

26 comments:

  1. Selamat bersegmen
    Semoga ada tuahnya

    ReplyDelete
  2. aida join juga ni, fairus.
    kebetulan diri sendiri pun nak refresh bloglist.

    fairus sudi exchange bloglist dgn aida?
    https://www.adianiez[dot]com/2021/07/link-exchange-creating-long-term-loyalty-friendships.html

    ReplyDelete
  3. Semoga terpilih. Hehe macam tidak percaya pula saudara tiada idea menulis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...

      Tak tahulah.. Sehari dua ni kekurangan idea.

      Delete
  4. Selamat bersegmen fairus, saya join juga!

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen n all the best

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.