Saturday, July 17, 2021

GIVEAWAY ROAD TO 3M MAMAPP

Sudah beberapa hari giveaway ini bermain-main di entri rakan-rakan bloggers, jadi hari ini baru berkesempatan untuk saya menyertainya. Sebagai tanda sokongan, saya meluangkan sedikit masa untuk menyertai giveaway yang dianjurkan oleh mamapp ni. Pada rakan-rakan yang masih belum menyertai, jom kita memeriahkan lagi giveaway ini.



Kepada yang berminat untuk sertai giveaway ini, sila klik pada gambar di atas untuk maklumat lanjut serta syarat-syarat penyertaan. Tahniah juga buat mamapp kerana menghampiri 3 juta pageview. Blog saya baru je 1 juta ++ pageview, jauh kena tinggal. Haha.

Hadiah-hadiahnya pun menarik. Apa lagi... Jom sertai.

37 comments:

  1. Semoga berjaya. InsyaAllah boleh menang tu. 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menyertai untuk memberi sokongan kepada rakan blogger. Kalau menang itu bonus

      Delete
  2. All the best .semoga ada rezeki untuk menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak menang pun takpe, lebih kepada menyokong segmen rakan blogger.

      Delete
  3. Sy blom join lg.. lama x blog guna pc/laptop tu yg limited sikit tu.. nk bw pn lps komen kdg2 x lepas 😅 all the best semoga ada rezekinya nnt

    ReplyDelete
  4. Selamat bergiveaway. Tahniah untuk mamapp juga. Semoga ada rezeki menang hadiahnya. Aaaminn...

    ReplyDelete
  5. SEmoga ada rezeki fairus. in shaa Allah... happy blogging!

    ReplyDelete
  6. Good luck, encik fairus.
    View blog saya lagi la, baru puluh ribu. Hebat view dah juta-juta.

    ReplyDelete
  7. done join juga ni.
    tak pernah nye dpt snap number di blog mamapp :)
    tak bernasib baik tiap kali blogwalking ke sana hi hi hi...

    ReplyDelete
  8. terima kasih fairus support dan memeriahkan giveaway mama.. good luck ye.. usha2 la nombor pv tu tak lama lagi dah tu

    ReplyDelete
  9. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.