Saturday, July 17, 2021

LAMPU TIDUR UKEER DARI BLOGGER ANIES

Apabila terlihat keunikan dan kecantikan lampu tidur yang boleh diukir nama di halaman blog blogger ANIES, teringin pula membelinya. Lalu bersempena ulang tahun kelahiran anak kedua saya Ainnur Afiah pada bulan Jun yang lalu, saya telah menghadiahkan lampu tidur tersebut kepadanya.



Anak saya ni sejak PKP lalu, saya tinggalkan di rumah emak saya. Dia dan abangnya temankan emak saya yang tinggal seorang di rumah kampung. Jadi, saya alamatkan terus ke rumah sana untuk membuat kejutan kepada dia.

Terima kasih Blogger ANIES, lampu tidur UKEER telah selamat sampai dan tiada cacat celanya. Tidak pecah atau rosak. Memang seperti di gambar, cantik. Lampunya pun terang bila dibuka dalam gelap,  juga menimbulkan suasana romantik.



Jadi, bagi yang merancang untuk memberi hadiah kepada seseorang, bolehlah untuk memilih membeli lampu tidur ni atau boleh saja beli untuk diri sendiri. Saya menyokong produk ini.

45 comments:

  1. Cantik sangat. Memang sesuai untuk dijadikan hadiah keraian istimewa :)

    ReplyDelete
  2. Memang cantik. Sesuai untuk anak gadis.

    ReplyDelete
  3. Cantiknya lampu Ukeer ni. Siap ada tulisan nama lagi tu. Memang menarik jadikan hadiah. Mesti Ainnur Afiah suka hadiah ni.

    ReplyDelete
  4. unik sekali lampunya..menarik..mmg sesuai dijadikan cenderahati..

    ReplyDelete
  5. Hehe elok ada mampu romantik begini, lagi bercahaya nama sendiri.

    ReplyDelete
  6. Cantikkkk lampunya! Exclusive sebab boleh letak nama kita nakk.
    Apa apa pun happy belated birthday ainnur! :)

    ReplyDelete
  7. Cantik ..nampak simple jew suka pulak akak tengok.

    ReplyDelete
  8. Cantik dan unik. Tak pernah tau ada lampu tidur gini.
    Memang sesuai sangat untuk jadikan hadiah.

    ReplyDelete
  9. Lawa. Memang sesuai letak meja tepi katil.

    ReplyDelete
  10. Uniknya lampu. Baru first time tengok lampu macam ni, display nama lagi.

    ReplyDelete
  11. ada jugak belek2 time blogwalking ke Anies.
    nice. terfikir utk beli. and letak kat ruang makan.
    kebetulan ada rak baru di situ dan soket :)

    ReplyDelete
  12. Cantik lampu ukeer tu… very nice

    ReplyDelete
  13. Cantik! Memang sesuai dijadikan hadiah.

    ReplyDelete
  14. cantik dan uniknya , memang amat sesuai untuk hadiahkan kepada sesiapa ,

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah... mesti ainnur senyum smpi ke telinga ms dpt hadiah ni😊

    btw terima kasih en fairus atas pembelian dan review👍👍

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.