Monday, July 16, 2012

MEMPERKENALKAN....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Walaupun baru sahaja saya berkecimpung dalam arena kumpul mengumpul koleksi Milo, rasanya sudah agak banyak juga koleksi Milo yang saya perolehi. Hari demi hari, saya akan cuba untuk memperbanyakkan koleksi Milo saya. Dan saya juga sedar, saya hanyalah 'orang baru' (newbie) dalam arena mengumpul koleksi Milo ini, ada ramai lagi otai-otai di luar sana yang lebih hebat koleksinya dari apa yang saya ada.

Bukan untuk menunjuk-nunjuk koleksi Milo yang saya ada. Hanya sekadar mahu berkongsi hobi sesama teman sekutu Milo dan teman-teman lain agar kita sama-sama dapat tahu koleksi apa yang kita ada dan apa koleksi yang kita tiada.

Sehubungan dengan ini, saya mula membuka laman blog yang baru khas untuk memaparkan koleksi Milo saya. Sekiranya tiada keberatan, bolehlah kunjungi blog saya yang terbaru ini.

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

14 comments:

 1. wah.. da bukak blog baru khas utk koleksi milo da??

  ReplyDelete
 2. tahniah dan syabas, minat punya pasal...bagus gak ada blog khusus cmtu, bole kami tumpang kenal2 dgn nostalgia milo..

  ReplyDelete
 3. PCL : NANTI SINGGAHLAH SELALU.. :)

  ReplyDelete
 4. wow kelass. tahniah. moga bertambah lagi koleksi

  ReplyDelete
 5. wah tahniah dr sya. smoga hobi ini jdkan awak lbh yakin. dh ada blog utk koleksi milo yer.

  ReplyDelete
 6. waahhh terbaik...

  ada blog baru.. khas utk Milo... :)

  ReplyDelete
 7. syabas bro, sempena pembukaan blog baru, abe pun dalam merpersiapkan blog blog baru, sebab blog abe dah carca merba keh keh keh! apapun teruskan pencarian milo, 500 barang milo pasti sekejap punya tu! yehaaa!

  ReplyDelete
 8. IARYYLR : BUKAK BLOG PASAL CAWAN KERTAS PUN MENARIK JUGAK ABE.. :)

  ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.