Thursday, January 6, 2022

Terima Buku Perancangan Tahun 2022 Dari Abam Kie

Alhamdulillah... Dalam menyepi dalam dunia blog buat seketika ada juga rezeki yang diberikan oleh rakan blogger. Kali ini aku terima sebuah buku perancangan tahunan bagi tahun 2022.

Buku ini aku terima blogger Abam Kie sempena menjadi sebahagian Pengomen Tegar blog Abam Kie pada tahun 2021. Daripada 7 orang yang dipilih sebagai pengomen tegar, aku di tangga keempat. Tak sangka pula. 




Apa-apa pun, aku berterima kasih kepada Abam Kie atas hadiah ini. Memang buku ini sampai tepat dan sesuai pada waktunya. Kebetulan, belum terima apa-apa buku perancangan tahunan dari jabatan, jadi buku ini sudah pastinya menjadi buku utama untuk aku bawa ke hulu ke hilir pada tahun ini.

Terima kasih Abam Kie...

33 comments:

  1. tahniah! tahun ni dh jarang company2 bagi planner ataupun diary free. even kat office saya pun belum lagi sampai. ada tu ada tapi dgrnya ada masalah penghantaran, almaklum dek akibat banjir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasanya dapat planner dari kerajaan negeri punya. Tapi tak dapat pun.. Hehe

      Delete
  2. Wah tahniah dapat planner dari Abam Kie. Seronoknya tengok senior senior blogger bertukar tukar hadiah.

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Terima kasih kerana sudi menyokong blog abam kie selama ini. Keep up the good work!

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Warna merah, warna semangat!

    ReplyDelete
  5. cantik! lama tuan tak update, semoga sihat2 selalu

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, rezeki. cantik tu. tahniah ya dan selamat tahun baru

    ReplyDelete
  7. Tahniah! Cantik bergaya planner tu 😊
    Selamat menempuh 2022!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah selamat sampai. Ingat Fairus menyepi betul-betul sebab Abam Kie buat lengumuman sampai 26 Disember untuk tuntut hadiah. Selamat gunakan.

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Bukan selalu boleh dapat tu.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah
    besttt dpt dairy cantik 2022
    slmt thn bru

    ReplyDelete
  11. Tahniah! rezeki rajin komen.
    Semenjak PKP dah tak dapat planner percuma lagi huhuuu mujurlah Mrs. A bukan kaki planner gunaya planner lama yang tak habis lagi muahahhaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Planner yang Abam Kie beri ni dah penuh dengan tulisan dan nota..

      Delete
  12. Alhamdulillah . Tahniah dapat hadiah planner 2022 :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..tahniah..cantik plannernya..merah & gold..

    ReplyDelete
  14. merah membara buku ni.Semangat!!

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah..dapat buku tepat pada masanya. Bolehlah digunakan sebaiknya untuk tahun ni.
    Tahniah :)

    ReplyDelete

Komen saja... Jangan segan-segan.